adidas nmd herr

adidas nmd herr

Сообщение Alberta Wat 05 янв 2020, 06:49

Sneakerboxen kommer adidas skor att ha holografiska detaljer som återfinns med hjälp av Three Stripes samt John Walls "JW" -logotyp. Resten av lådan görs upp i en klistermärke som verkar vara inspirerad av dragmönstret på själva skon. Även om detta är den faktiska lådan som skorna kom in (i Kina), väntar vi fortfarande på att se om de kommer att använda den här rutan här i staterna. Jag hade gjort sången och dansen tidigare. Jag tappade jag, jag frågade "vad är det med adidas Yeezys." Efter att ha accepterat flera gånger att berätta allt om att "David" är "Pluggen" (* suck *) började han berätta för mig hur det finns flera versioner, varierande i kvalitet, som produceras av åtta "replikfabriker." Överraskande såldes mer än 1 000 par med förbeställning och hade levererats veckan innan (ja, de var över hela eBay).

Jag bestämde mig för att jag skulle behöva se en i handen, "Pluggen" gjorde arrangemanget. Förresten, replikhandlarna bankar på adidas stockholm adidas Yeezy-linjen för att återuppliva sin "grå marknad" -verksamhet. Det kan vara desto mer anledning till att adidas och Kanye West kanske vill hålla sig till sin ursprungliga plan och göra prisvärda bitar som är tillgängliga för alla. Adidas Originals och Hender Scheme har gått samman för att släppa en FW18-kollektion. Denna adidas sneakers gång runt säsongens kapselkollektion består av tre löpare tillsammans med matchande tillbehör.

Tillbehören från kollektionen inkluderar tre paneler adidas-kepsar och några sportiga väskor gjorda i Hender Scheme-mode med funktioner som läder dragkedjor, flikar och remmar som ger en organisk kontrast till mesh tote-väskor och en sneakerväska med blandat material. på adidas Originals x Hender Scheme FW18-kapseln ovan och leta efter att den ska släppa hos utvalda återförsäljare den 24 november. Grafisk designer Patso Dimitrov är tillbaka igen med en annan av sina sneaker-mash-up-skapelser. Några av hans tidigare verk inkluderar att klä upp adidas Yeezy 350 Boost i NBA-färgvägar samt att ge signaturbollsparkar en superhjältevridning.

Skoens adidas barn moderna utseende och känsla fick många nya ögon att uppmärksamma vad Adidas gjorde med EQT-linjen. Som sagt, modellen är inte så utbredd som den en gång var, men den fortsätter fortfarande att vara stark. Ovanför får du en första titt på denna nya Navy och grå färgväg från adidas EQT Support ADV. Den övre finns i en luftnätkonstruktion, medan de tre ränderna på sidan har en textilfinish. Andra funktioner på skon inkluderar TPU-överlägg, EVA-mellansula och ett camo-liknande tryck på nätbotten. Leta efter denna färgväg av adidas EQT Support ADV exklusivt på JD Sports.

Från och med just nu kan Parley for the Oceans x adidas Ultra Boost hittas på Adduas Rysslands webbplats, så snart de får ett släppdatum kommer vi säkert att meddela dig. Tankar? Om du letar efter det här paret av olivadidas NMD: s här är det ett huvud upp för att låta dig veta att det inte kommer att vara lätt. Den här nya färgvägen av den populära NMD från adidas är utrustad med en andningsbar oliv mesh övre som åtföljs av grå detaljer på EVA-skär i mellansulan och en vit Boost mellansula. Tonala träffar på snören och märkesvaror tillsammans med en svart yttersula i gummi kompletterar utseendet.

Enligt Foot Locker Europe kommer detta att vara en Europa-exklusiv utgåva vilket adidas dam gör det mycket svårare för sneakerheads i staterna att få tag på ett par. Denna NMD planeras släppas fredag 26 augusti. En annan ny färgväg av Pharrell x adidas Crazy BYW LVL X kommer att släppas i slutet av denna månad. Den här gången runt Pharrell x adidas Crazy BYW LVL X kommer skon klädd i ett fotskor Vit / Leverantör Färg-Leverantör Färg färgschema. Väljer ett motiv som är idealiskt för vår- och sommarsäsongen, kommer denna Pharrell x adidas Crazy BYW LVL X klädd i en vit överdel Изображение utrustad med blockbokstäver på tungflikarna som läser "tacksamhet" och "empati."
Alberta Wat

 
Сообщений: 3
Зарегистрирован: 05 янв 2020, 05:42

Вернуться в 78 Дверей


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron